Trainingen

Real world obedience

Een hechte band met je hond is erg belangrijk, hij of zij is immers een belangrijk onderdeel van je leven. Deze relatie met je hond wordt niet alleen gevormd door de liefde die geeft, maar ook door een heldere communicatie met grenzen en regels.

In dit training pakket leren wij jouw in een aantal privé sessies samen met je hond de belangrijkste basisoefeningen en commando’s aan. Dit zal de basis zijn waarop jij zelfstandig kan groeien met een hond die begrijpt wat er van hem wel of niet verwacht wordt, niet alleen thuis maar juist in elke omgeving.

Het grootste gedeelte van onze trainingen bestaat uit het aanleren van commando’s door te werken met positief belonen. Daarnaast leren we de hond en baas ons markeer systeem aan, en hoe te werken met de lijn. Hiermee kunnen we beter communiceren met de hond. We belonen, we corrigeren, en maken duidelijk wat we willen.

We verwachten na de training niet alleen dat je hond beter zal begrijpen wat het is dat wij van hem willen, maar juist nog belangrijker dat de baas leert om samen met zijn hond een nieuwe taal te spreken. Om deze training succesvol te maken zal je als baas dus zelfstandig ook hard er aan moeten werken.

Deze training bestaat uit:

-4 privé sessies, ong. 60 min per sessie
-1 privé nazorg sessie, ong. 60 min. Deze vindt 4 weken na onze laatste sessie plaats.
-Social Canine Collar met 1 meter lijn
-Stretcher honden bed
-Prijs: € 450,
(Voor trainingen buiten Rotterdam rekenen we een kilometer vergoeding van €0,19 per km)

Rocking life off leash

Wat is er nu geweldiger dan de mogelijkheid om je hond overal mee naar toe te nemen, en dat in elke situatie je hond naar jouw luistert. Dit klinkt misschien als een nooit te halen doel, maar door gebruik te maken van duidelijke communicatie en de juiste training middelen kan ook jij dit bereiken met je hond.

Gehoorzaamheid = vrijheid

Je hond de vrijheid geven die hij/ zij verdient en wel de belangrijke controle houden, doen wij door te werken met de e-collar. We leggen eerst de basis door samen met de hond te werken met ons markeer systeem en lijn communicatie. Daarna gaan we dit uitbouwen door de hond te leren wat de e-collar is en hoe commando’s met de e-collar op te volgen. Ook deze in deze training werken we voornamelijk met positief belonen.

Na deze training zul je de middelen en kennis hebben om samen met je hond heerlijk los te lopen en onder afleiding focus te hebben op de baas en te luisteren naar commando’s. En vooral om zelfstandig verder te bouwen op wat je al geleerd hebt.

-5 privé sessies, ong. 60 min per sessie
-1 privé nazorg sessie, ong. 60 min. Deze vindt 4 weken na onze laatste sessie plaats.
-Social Canine Collar met 1 meter lijn
-Stretcher honden bed
-E-collar Dogtra ARC 800
-Prijs: € 750,-
(Voor trainingen buiten Rotterdam rekenen we een kilometer vergoeding van €0,19 per km)

Voor meer informatie over onze training programma’s kan je onderstaand formulier invullen. Na ontvangst zullen we contact met je opnemen om een intake gesprek in te boeken. Natuurlijk kan je ons ook bellen op nummer 06-48209349.