Trainingen

Real world obedience

Een hechte band met je hond is erg belangrijk, hij of zij is immers een belangrijk onderdeel van je leven. Deze relatie met je hond wordt niet alleen gevormd door de liefde die geeft, maar ook door een heldere communicatie met grenzen en regels.

In dit training pakket leren wij jouw in een aantal privé sessies samen met je hond de belangrijkste basisoefeningen en commando’s aan. Dit zal de basis zijn waarop jij zelfstandig kan groeien met een hond die begrijpt wat er van hem wel of niet verwacht wordt, niet alleen thuis maar juist in elke omgeving.


Het grootste gedeelte van onze trainingen bestaat uit het aanleren van commando’s door te werken met positief belonen. Daarnaast leren we de hond en baas ons markeer systeem aan, en hoe te werken met de lijn. Hiermee kunnen we beter communiceren met de hond. We belonen, we corrigeren, en maken duidelijk wat we willen.

We verwachten na de training niet alleen dat je hond beter zal begrijpen wat het is dat wij van hem willen, maar juist nog belangrijker dat de baas leert om samen met zijn hond een nieuwe taal te spreken. Om deze training succesvol te maken zal je als baas dus zelfstandig ook hard er aan moeten werken.

Deze training is voor volwassen honden en bestaat uit:

-5 privé sessies, ong. 60 min per sessie
-Sliplijn
-Clicker
-10 meter lange lijn
Prijs: €800,-
(Voor trainingen buiten Rotterdam rekenen we een kilometer vergoeding van €0,20 per km)

Puppy Training

Gefeliciteerd met je leuke lieve nieuwe pup!

Maar jeetje nu begint de lol past echt. Hoe gaan we de pup zindelijk maken, kennel training, werken voor voer, welke comando’s leren we aan en hoe doen we dat?!

Geen zorgen, met de puppy training van Social Canine Club helpen we je de belangrijkste basis oefeningen aan te leren zodat je een fantastische start klan maken met je nieuwe hond.

-4 prive sessies, ong 60 min per sessie
-Sliplijn
-Clicker
-10 meter sleeplijn
Prijs €700,-
(Voor trainingen buiten Rotterdam rekenen we een kilometer vergoeding van €0,20 per km)

Voor meer informatie over onze training programma’s wil ik je vragen een mail te sturen naar info@socialcanineclub.nl. Na ontvangst zal ik contact met je opnemen om een intake gesprek in te boeken. Natuurlijk kan je me ook bellen op nummer 06-48209349.